Asset tracking

Een oplossing nodig voor Asset Tracking?

Onze IoT Asset Tracking dienst helpt bedrijven van groot tot klein!

Onze partners

Hoe wij jou kunnen helpen met asset tracking oplossingen

Asset tracking is de methode die je gebruikt om jouw fysieke activa te volgen. Met onze oplossingen zie je in realtime de locatie en andere data van alle assets. Een goed Asset tracking systeem bespaart je tijd en geld, doordat je de administratieve kosten kunt verlagen of de bestaande systemen kunt optimaliseren.

Wij bij HublogiQ helpen je graag met een op maat gemaakte IoT-oplossing voor asset tracking. Met de devices van onze partners komen we tot de beste oplossing voor jouw behoefte. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Vraag dan een consultatie aan.

Voordelen en mogelijkheden van IoT voor asset tracking:

Voordelen van werken met HubLogiQ

Snelle implementatie

we zorgen ervoor dat het systeem gemakkelijk te implementeren is

Oplossingen op maat

wij vinden de beste oplossing voor jouw situatie

Krijg live reportages

Alle belangrijke informatie in live inzien

Onze reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer’
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
- Scootpallet

Case studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

Veelgestelde vragen over Asset Tracking

Je kan bijna al jouw assets volgen door ons ruime aanbod in trackers en door de op maat gemaakte oplossingen die wij beiden.

Dit zou in principe wel kunnen, maar als je niet zoveel verstand hebt van de devices en hoe het systeem hoort te werken is het aan te raden om het professioneel aan te laten pakken. Mocht je zelf aan de slag willen kan je de devices waar wij mee werken vinden in onze webshop.

Een goede oplossing voor asset tracking kan een hoop tijd en zo dus geld besparen. Je kan bijvoorbeeld als een kwijtgeraakte asset gemakkelijk terugvinden en je kan de bestaande processen verbeteren door de beschikbare data te analyseren. Als je nog vragen hebt kan je gerust contact met ons op nemen.

Alle benodigde data is gemakkelijk te zien in een op maat gemaakt dashboard in de software van een van onze partners

Asset Tracking Consultatie

Geïnteresseerd in onze dienst? Vraag een consultatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

(Het is gratis!)