Auto trackers

Blijf in controle met onze auto trackers

Verlies nooit meer het overzicht van uw zakelijke en privé voertuigen met onze geavanceerde auto trackers

Al vanaf slechts €49!

Waarom auto trackers kopen bij HubLogiQ?

Bij HubLogiQ begrijpen we dat de keuze voor de juiste auto tracker van cruciaal belang is. Wij bieden niet zomaar GPS-trackers, maar een complete oplossing voor uw behoeften. Hier zijn enkele redenen waarom steeds meer klanten voor onze auto trackers kiezen:

Snelle verzending

Bij HubLogiQ begrijpen we dat wanneer u een auto tracker nodig heeft, u er niet op wilt wachten. Daarom bieden we razendsnelle verzending. 

Toegewijde Klantenservice

Bij HubLogiQ staat onze toegewijde klantenservice altijd voor u klaar. Heeft u vragen, problemen of hulp nodig? Wij zijn er om u te ondersteunen, en we streven naar de hoogste klanttevredenheid.

Maatwerkopties

Bij HubLogiQ begrijpen we dat geen twee klanten dezelfde behoeften hebben. Daarom bieden we maatwerkopties die kunnen worden aangepast aan uw specifieke situatie. 

Veelgestelde vragen over onze auto trackers

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan over onze gps trackers. U kunt ons natuurlijk ook altijd mailen op hallo@hublogiq.com

Hoe kan ik een auto tracker installeren?

De installatie van een auto tracker is over het algemeen eenvoudig en vereist meestal alleen het aansluiten van het apparaat op de OBD-poort van uw voertuig of het bevestigen van de tracker aan een geschikte locatie in uw auto. Gedetailleerde instructies worden meestal meegeleverd.

Wat zijn auto trackers?

Auto trackers, ook bekend als GPS-trackers, zijn elektronische apparaten die worden gebruikt om de locatie van voertuigen te volgen. Ze gebruiken GPS-technologie om nauwkeurige realtime gegevens te verstrekken, waardoor u de locatie van uw auto kunt bijhouden.

Zijn auto trackers legaal?

Ja, het gebruik van auto trackers voor persoonlijk gebruik of zakelijke doeleinden is meestal legaal, zolang het in overeenstemming is met de privacywetgeving en wordt gebruikt voor legitieme doeleinden, zoals voertuigbeheer of beveiliging.

Hoe werken auto trackers?

Auto trackers verzamelen locatiegegevens via GPS en zenden deze informatie draadloos terug naar een centrale server. U kunt deze gegevens bekijken via een speciale app of online platform, waardoor u real-time toegang hebt tot de locatie en andere informatie over uw voertuig.

Vragen over auto trackers en maatwerkoplossingen

Heeft u specifieke vragen over auto trackers of wilt u een op maat gemaakte oplossing voor uw behoeften? Vul onderstaand formulier in, en ons toegewijde team staat klaar om u te helpen.

Beschikbaar tussen 9:00 – 17:00

Address: Science Park 608, 1098 XH Amsterdam

Email: hello@hublogiq.com