autodelen

op maat gemaakte IoT oplossingen voor autodelen

we helpen bedrijven van groot naar klein met IoT oplossingen voor autodelen

Onze Partners

hoe we jou kunnen helpen aan een IoT oplossing voor autodelen

Velen zien deelauto’s als de toekomst van het vervoer. Het is snel, gemakkelijk en goedkoper als je de auto niet vaak/ eenmalig gebruikt of geen ruimte voor een auto hebt. De markt groeit snel en er komen steeds meer deelauto’s op de straten te staan. Om deze deelauto’s te realiseren moet er gebruikt gemaakt worden van IoT devices die samenwerken om het deelauto systeem te laten werken.

Wij bij HublogiQ helpen u graag aan een autodeelsysteem of een onderdeel hiervan. Met de devices van onze partners bedenken wij de beste oplossing voor jouw wensen. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Vraag een consultatie aan en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voordelen en mogelijkheden van IoT voor autodelen:

Voordelen Bij HubLogiQ

gemakkelijke installatie

Wij gebruiken apparaten die gemakkelijk te gebruiken en te installeren zijn in de voertuigen

duidelijk overzicht van alle data

Bekijk alle benodigde gegevens in één software

op maat gemaakte oplossingen

Wij maken op maat gemaakte oplossingen die aan jouw behoeften voldoen

Onze Reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer'
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
Scootpallet

Case Studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

veel gestelde vragen over autodelen

Hublogiq biedt verschillende plug and play oplossingen aan. Dit betekent dat je dit gemakkelijk zelf kan installeren.

Ja, we bieden ook share mobility aan. Neem contact met ons op als je meer informatie wilt over share mobility

Nee waarschijnlijk jouw huidige computers en laptop genoeg voor onze software

Bij bouwen een custom dashboard waar je gemakkelijk alle gegevens kan zien.

Consultatie voor autodelen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een consultatie aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

(Het is gratis!)