Autoverhuur

IoT Oplossing nodig voor autoverhuur?

Onze op maat gemaakte oplossingen voor autoverhuur helpen bedrijven van groot naar klein

Onze Partners

Hoe we jou kunnen helpen met een oplossing voor autoverhuur

Met een op maat gemaakte IoT oplossing is er van alles mogelijk op het gebied van autoverhuur. Denk hierbij aan het volgen van de voertuigen, tijdig gealarmeerd worden wanneer een voertuig onderhouden moet worden, gereden kilometers inzien en gereden snelheid lezen.

Wij bij HublogiQ helpen u graag aan een op maat gemaakte IoT oplossing voor autoverhuur. Met de devices van onze partners bedenken we de beste oplossing voor jouw wensen. Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Vraag een consultatie aan en dan kunnen we kijken naar hoe we jou kunnen helpen.

Voordelen en mogelijkheden van IoT voor autoverhuur:

Voordelen Bij HubLogiQ

Op maat gemaakte oplossingen

wij vinden de juiste oplossing die alle wensen vervult

Gemakkelijke en snelle installatie

We maken gebruik van devices die makkelijk en snel te installeren zijn

Bekijk alle benodigde data

Zie alle benodigde data van de voertuigen in een simpele software

Onze Reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer'
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
Scootpallet

Case Studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

Veel gestelde vragen over autoverhuur

Hublogiq biedt verschillende plug and play oplossingen aan. Dit betekent dat je dit gemakkelijk zelf kan installeren. Maar voor sommige installaties is er wel een proffesional nodig.

 

Ja, we bieden ook share mobility aan. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Nee waarschijnlijk is jouw huidige computers of laptop genoeg voor onze software.

Wij bouwen een op maat gemaakt dashboard waar je gemakkelijk alle gegevens kan zien.

autoverhuur Consultatie

Geïnteresseerd in een autoverhuur oplossing? Vraag een offerte aan en we zullen zien wat we voor u kunnen doen

(Het is gratis!)