Connectiviteit

connectiviteit oplossing nodig?

Onze connectivieit dienst helpt bedrijven van groot naar klein

Onze Partners

hoe we jou kunnen helpen met connectiviteit

Als organisatie wil je dat je medewerkers, applicaties en data altijd met elkaar in verbinding staan. Iedereen is dan goed bereikbaar en je hebt altijd en overal toegang heeft tot actuele relevante informatie. Een goede connectiviteit is hierbij van groot belang.

Of het nu gaat om een betrouwbare wifi-oplossing, een vaste internetverbinding of een mobiele 5G-verbinding, Hublogiq helpt u met de juiste oplossing voor uw probleem. Deze verbindingen brengen we tot stand met connectiviteitsoplossingen die precies zijn afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Wij zoeken altijd naar oplossingen die met u of uw bedrijf mee kunnen groeien.

Voordelen en mogelijkheden van connectiviteit bij HublogiQ:

Voordelen Bij HubLogiQ

Op maat gemaakte oplossingen

Wij vinden de beste oplossing voor uw behoeften

snelle, stabiele en veilige verbindingen

Onze oplossingen zijn snel, stabiel en veilig, zodat je altijd verbonden bent

producten van hoge kwaliteit

Wij creëren een systeem met de beste producten van onze partners

Onze Reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer'
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
Scootpallet

Case Studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

veel gestelde vragen over Connectiviteit

Ja dit kan zeker. Je zou ook kunnen kijken op onze webshop en daar de benodigde apparaten halen.

Wij bieden 2G, 3G, 4G, 5G netwerken aan, maar ook speciale IoT-netwerken zoals: LoRa en LTE-M.

Ja! In onze webshop staan alle producten waar wij zelf ook gebruik van maken.

Wij maken een dashboard in een software van een van onze partners waarin je alle benodigde gegevens kunt zien.

Connectiviteit consultatie

Wilt je weten hoe we jou kunnen helpen met connectiviteit? Vraag een consultatie aan en we zullen zien wat we voor je kunnen doen

(Het is gratis!)