Container trackers

Optimaliseer uw containertransport

Met onze innovatieve container trackers heeft u volledige controle over uw containertransport. Ons doel is om uw logistieke processen te stroomlijnen en uw bedrijf efficiënter te maken.

Al vanaf slechts €100!

Waarom container trackers kopen bij HubLogiQ?

Bij HubLogiQ begrijpen we dat de keuze voor de juiste container trackers van cruciaal belang is. Wij bieden niet zomaar GPS-trackers, maar een complete oplossing voor uw behoeften. Hier zijn enkele redenen waarom steeds meer klanten voor onze container trackers kiezen:

Snelle verzending

Bij HubLogiQ begrijpen we dat wanneer u container trackers nodig heeft, u er niet op wilt wachten. Daarom bieden we razendsnelle verzending. 

Toegewijde Klantenservice

Bij HubLogiQ staat onze toegewijde klantenservice altijd voor u klaar. Heeft u vragen, problemen of hulp nodig? Wij zijn er om u te ondersteunen, en we streven naar de hoogste klanttevredenheid.

Maatwerkopties

Bij HubLogiQ begrijpen we dat geen twee klanten dezelfde behoeften hebben. Daarom bieden we maatwerkopties die kunnen worden aangepast aan uw specifieke situatie. 

Veelgestelde vragen over onze container trackers

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan over onze gps trackers. U kunt ons natuurlijk ook altijd mailen op hallo@hublogiq.com

Hoe werken container trackers?

Container trackers maken gebruik van geavanceerde technologie, meestal GPS, om de locatie van containers in realtime vast te leggen. Deze gegevens worden naar een platform gestuurd dat u kunt raadplegen via een computer of mobiele app. Hierdoor kunt u de locatie en status van uw containers nauwkeurig volgen

Wat voor soort ondersteuning en training biedt uw bedrijf voor het gebruik van container trackers?

Wij bieden uitgebreide ondersteuning en training voor het gebruik van onze container trackers. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij de implementatie en het gebruik van de trackers in uw bedrijf.

Zijn container trackers compatibel met verschillende soorten containers en vracht?

Ja, de meeste container trackers zijn ontworpen om compatibel te zijn met verschillende soorten containers en vracht. Ze zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Zijn container trackers compatibel met onze bestaande logistieke systemen en processen?

Ja, de onze container trackers zijn ontworpen om naadloos te integreren met bestaande logistieke systemen. Ze kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf en kunnen helpen bij het stroomlijnen van uw processen.

Vragen over container trackers en maatwerkoplossingen

Heeft u specifieke vragen over container trackers of wilt u een op maat gemaakte oplossing voor uw behoeften? Vul onderstaand formulier in, en ons toegewijde team staat klaar om u te helpen.

Beschikbaar tussen 9:00 – 17:00

Address: Science Park 608, 1098 XH Amsterdam

Email: hello@hublogiq.com