Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Andres Viana

Andres Viana

van hublogiq.com

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma. Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, "DeelScootMobiel" pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Een scootmobiel die veilig en gemakkelijk gehuurd kan worden: dat is de deelscootmobiel. Met een speciale pas kan er gebruik gemaakt worden van een scootmobiel wanneer dit nodig is. Zo blijft iedereen vrij bewegen!

De deelscootmobiel is momenteel beschikbaar in Den Haag. Deze scootmobielen zijn te vinden bij woon-zorgcomplexen. Bij de gemeente kan hiervoor een abonnement aangevraagd worden.

Veel mensen die een eigen scootmobiel hebben, gebruiken deze niet altijd. Anderen hebben geen ruimte om een scootmobiel te stallen. Weer een andere groep heeft er één nodig, maar valt net buiten de boot bij een WMO-aanvraag. De deelscootmobiel lost dit op door voor alle drie de groepen scootmobielen beschikbaar te stellen.

Met het delen van scootmobielen kunnen we kosten besparen en tegelijkertijd inclusiever worden met mobiliteitsbehoud voor iedereen.

De komende maanden gaan we hard aan de slag om alle gemeentes kennis te laten maken met ons unieke concept omtrent deelmobiliteit.

Kijk voor meer informatie op deelscootmobiel.nl

Deel dit artikel

Relevante Artiekelen

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups

Lees Meer

Op de hoogte blijven van IoT Nieuws?

Laat uw e-mail achter en ontvang wekelijkse updates van IoT Nieuws