Fleet Management Offerte Aanvragen

Fleet Management

Optimaliseer je vloot efficiëntie

Maximaliseer de efficiëntie van jouw vloot met onze all-in-one fleet management oplossing. Onze technologie biedt real-time inzicht en controle over uw voertuigen, zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is - je bedrijfsvoering. Of het nu gaat om het verbeteren van de routeplanning, het bewaken van brandstofverbruik of het verhogen van de veiligheid op de weg, wij bieden de oplossing voor een optimaal beheerde vloot.

Onze klanten

Fleet management functies

Hoe wij jouw wagenpark optimaliseren

Ons doel is om jouw wagenparkbeheer zo efficiënt en effectief mogelijk te maken. Met ons wagenparkbeheersysteem kan je de operationele kosten verlagen, je chauffeurs beter beheren en jouw prestaties verbeteren. Hieronder vind je enkele van de manieren waarop wij jouw wagenpark optimaliseren:

GPS-tracking

Houd je voertuigen altijd in de gaten en krijg real-time informatie over hun locatie en status.

Brandstofbeheer

Volg het brandstofverbruik van je voertuigen en verminder onnodige kosten.

Onderhouds Planning

Stel eenvoudig onderhoudsplannen in en ontvang meldingen wanneer het tijd is voor service of reparaties.

Rittenregistratie

Houd automatisch de ritten van je voertuigen bij en krijg inzicht in de prestaties van je chauffeurs.

Analyse en rapportage

Ontvang gedetailleerde rapporten en analyses over je wagenparkprestaties en identificeer gebieden waar verbetering mogelijk is.

Communicatie

Houd je chauffeurs en dispatchers op de hoogte met real-time communicatie en gegevensdeling.

wagenpark beheer voordelen

Laat jouw wagenpark
voor je werken

Ons wagenparkbeheersysteem is ontworpen om jouw wagenparkbeheer efficiënter en effectiever te maken. Wij geloven dat een goed beheerd wagenpark een belangrijk concurrentievoordeel kan bieden, en daarom bieden wij de volgende voordelen:

Verhoogde productiviteit

Met ons wagenparkbeheersysteem kan je jouw activiteiten optimaliseren en je voertuigen beter beheren, waardoor jij de productiviteit van je wagenpark kunt verhogen. Je kan routes efficiënter plannen, de prestaties van je chauffeurs verbeteren en het aantal onnodige stilstand tijden verminderen.

Kostenbesparing

Ons wagenparkbeheersysteem kan jou helpen de kosten van je wagenparkbeheer te verlagen. Door het monitoren van het brandstofverbruik, het onderhouden van jouw voertuigen en het voorkomen van onnodige downtime, kan je de operationele kosten verlagen en je winstgevendheid verhogen.

Betere klantenservice

Door je wagenpark efficiënt te beheren, kan je de klantenservice verbeteren. Je kunt betrouwbaardere levertijden garanderen, snellere reactietijden bieden en jouw klanten op de hoogte houden van de status van hun bestellingen. Dit kan leiden tot hogere klanttevredenheid en een grotere loyaliteit.

Klanten aan het woord

Lees wat klanten te zeggen hebben over onze alles-in-één fleet management oplossing en hoe deze hen heeft geholpen om hun wagenpark efficiënter te beheren en kosten te besparen.

Fleet management succesverhaal

Een efficiëntere transportdienst met behulp van IoT-technologie

“We kampten met veel uitdagingen bij het bijhouden van onze voertuigen en het garanderen van tijdige leveringen, maar sinds we IoT-technologie hebben geïmplementeerd, is onze bedrijfsvoering naar een geheel nieuw niveau getild.”

-John Doe, Eigenaar Transporterz

Met behulp van HubLogiQ heeft Transporterz de volgende resultaten behaald:

Verbeterde vervoerefficiëntie en -productiviteit​

Door het real-time volgen van voertuigen en geoptimaliseerde routes, wist Transporterz de vervoerefficiëntie en -productiviteit te verbeteren.​

Verbeterde communicatie en veiligheid voor chauffeurs​

Met de implementatie van IoT-technologie konden chauffeurs beter communiceren met de vervoerder en werd de veiligheid verbeterd door real-time monitoren van voertuigen​

Verhoogde klanttevredenheid door betere leveringstijden​

Door de verbetering van vervoerefficiëntie en -productiviteit konden leveringstijden verkort worden, wat leidde tot een verhoging van de klanttevredenheid.​

Lagere kosten door brandstofefficiëntie​

Door het optimaliseren van routes en brandstofefficiëntie, wisten wij Transporterz’ kosten te verlagen.​

Veelgestelde vragen over fleet management

Heeft u vragen over wagenparkbeheer?

Wij begrijpen dat je misschien vragen hebt over onze wagenparkbeheer oplossingen en hoe het kan bijdragen aan jouw bedrijf. Hieronder vind je antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen:

Ja, onze fleet management oplossingen zijn ontworpen om compatibel te zijn met een breed scala aan voertuigen en apparatuur, waaronder vrachtwagens, trailers en zware machines.

Onze oplossingen bieden real-time gegevens over de locatie van voertuigen, rijgedrag, brandstofgebruik en meer. We bieden ook aanpasbare rapporten en analyses die je kunnen helpen om op gegevens gebaseerde beslissingen te nemen om jouw wagenparkactiviteiten te optimaliseren.

Door real-time gegevens en analyses te bieden, kunnen onze oplossingen jou helpen gebieden van inefficiëntie in je wagenparkactiviteiten te identificeren en gerichte verbeteringen aan te brengen. Dit kan leiden tot lagere brandstofkosten, verbeterd voertuigonderhoud en geoptimaliseerde routes voor snellere en efficiëntere leveringen.

Onze oplossingen zijn gebouwd op een veilig en betrouwbaar platform dat gebruikmaakt van geavanceerde encryptie- en authenticatietechnologieën om jouw gegevens te beschermen. We bieden ook 24/7 ondersteuning om ervoor te zorgen dat eventuele problemen snel worden opgelost en je fleet management systeem altijd operationeel is.

902

Neem de stap naar de toekomst met onze IoT-oplossingen

Heb je een geweldig idee voor een IoT-project, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Wij kunnen jou helpen. Met onze jarenlange ervaring en geavanceerde technologieën kunnen wij jouw ideeën realiseren en je bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.