Geconditioneerd Transport

een oplossing nodig voor Geconditioneerd Transport?

Onze IoT dienst voor geconditioneerd transport helpt bedrijven van groot naar klein

Onze Partners

Hoe we jou kunnen helpen aan een oplossing voor geconditioneerd transport

Geconditioneerd transport is het vervoeren van bederfelijke goederen in een gecontroleerde atmosfeer. Het gaat hierbij om gekoeld en verwarmd transport. Het is van belang dat de temperatuur constant gemeten wordt en dat de verbonden temperatuurregelaar hierop reageert. Zo kunt u zonder zorgen over de temperatuur de goederen vervoeren.

Wij bij HublogiQ helpen u graag aan een op maat gemaakte IoT oplossing voor geconditioneerd transport. Met de devices van onze partners bedenken wij de beste oplossing voor jouw wensen. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Vraag een consultatie aan en dan kijken we naar hoe wij u kunnen helpen.

Voordelen en mogelijkheden van IoT voor geconditioneerd transport:

Voordelen bij HubLogiQ

snelle installatie

met onze jaren aan ervaring

Op maat gemaakte oplossingen

We vinden de juiste oplossing die aan alle eisen voldoet

Hoge kwaliteit

Met producten van onze partners

Onze Reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer'
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
Scootpallet

Case Studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

Veel Gestelde Vragen Over geconditioneerd transport

Ja dit zou kunnen via onze webshop, maar als je niet zoveel verstand hebt van de devices is het aan te raden om het professioneel aan te laten pakken.

Door de temperatuur in de laadruimte te meten en deze automatisch aan te laten passen blijven de vervoerde goederen goed en heb je bijvoorbeeld geen last meer van bederf. Ook kan de koeler of verwarming efficiënter gebruikt worden waardoor je minder energie verbruikt.

Jazeker, met onze op maat gemaakte oplossingen kunnen wij ook voor een groot aantal voertuigen een oplossing bedenken.

Voor verdere vragen kan je contact met ons opnemen. Mocht je een vraag hebben over een op maat gemaakte oplossing kan je een consultatie aanvragen. Wij graag met je mee.

geconditioneerd transport Consultatie

Geïnteresseerd in onze service? Vraag een consultatie aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

(het is gratis!)