Gereedschap Tracking

Gereedschap tracking oplossing nodig?

Onze IoT Gereedschap Tracking dienst helpt bedrijven van groot naar klein!

Onze Partners

Hoe we jou kunnen helpen met het tracken van gereedschap

IoT biedt veel mogelijkheden voor het tracken van gereedschap. Hierbij gebruik je een kleine tracker die op de gereedschappen te monteren is. Met deze tracker wordt uw gereedschap gemakkelijk teruggevonden worden. Als dit gestolen wordt of kwijt raakt kun je live de locatie zien van uw gereedschap.

Wij bij HublogiQ helpen je graag aan een op maat gemaakte oplossing voor gereedschap tracking. Mocht u geïnteresseerd zijn vraag dan een consultatie aan en dan kunnen we kijken hoe we jou kunnen helpen. 

Voordelen en mogelijkheden van IoT voor het tracken van gereedschap:

Voordelen Bij HubLogiQ

Gebruikte uren bijhouden

Met de data van de trackers

gemakkelijk te installeren

met meerdere mogelijkheden om de devices te installeren

Op maat gemaakte oplossing

Voor binnen en buiten gebruik

Onze Reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer'
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
Scootpallet

Case Studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

Veel gestelde vragen over gereedschap tracking

Ja, er is veel mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld de tijd meten dat gereedschap wordt gebruikt of een melding krijgen wanneer het gereedschap wordt gestolen.

Wij maken een op maat gemaakt dashboard in een software, zodat je hier gemakkelijk alle benodigde gegevens kunt zien.

Indien nodig gebruiken we ook waterbestendige apparaten. Je hoeft zich dus geen zorgen te maken als je het gereedschap buiten laat staan of als het regent.

Ja, dat kan. Daarvoor gebruiken we kleine trackers die op kleinere gereedschappen kunnen worden gemonteerd.

Gereedschap Tracking Consultatie

Geïnteresseerd in onze tool tracking service? Vraag een consultatie aan.

(Het is gratis!)