IoT oplossingen voor elke industrie

HubLogiQ is jouw partner elke IoT (Internet of Things) oplossing. Wij helpen jou met op maat gemaakte IoT oplossingen die je wensen vervullen.

Onze Partners

Autoverhuur

Met een op maat gemaakte IoT oplossing is er van alles mogelijk op het gebied van autoverhuur. Denk hierbij aan het volgen van de voertuigen, tijdig gealarmeerd worden wanneer een voertuig onderhouden moet worden, gereden kilometers inzien en gereden snelheid lezen.

Koeriersdiensten

Koeriersdiensten zijn essentieel om uw post of pakketten van A naar B te krijgen. Met het gebruik van IoT devices krijgt je gemakkelijk inzicht in alle benodigde data van je voertuigen, zodat je de ritten kunt volgen en uw voertuigen tijdig kan onderhouden. Ook kan je aan de hand van de data de bestaande processen verbeteren, waardoor je tijd en geld bespaart.

Monitoring electricity networks

By connecting different IoT devices, electricity networks can be monitored remotely, giving you easy insight into all malfunctions and error messages. This can save time and money.Construction and infrastructure

With the help of IoT solutions, innovation can be done more quickly in the construction and infrastructure industry. For example, monitor energy consumption, the impact on the environment, light radiation and sound. Or read the data of machines and vehicles, such as the live location, error messages and when maintenance is required.

Glass racks and roll containers

Geconditioneerd transport is het vervoer van bederfelijke goederen in een gecontroleerde atmosfeer. Dit betreft gekoeld en verwarmd transport. Het is belangrijk dat de temperatuur constant gemeten wordt en dat de aangesloten temperatuurregelaar hierop reageert. Zo kunt u de goederen vervoeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de temperatuur.

Micro Mobiliteit

Micro Mobiliteit verwijst naar kleine tot middelgrote vervoersmiddelen voor het afleggen van kleine afstanden. Denk hierbij aan: elektrische steps, scootmobielen en elektrische scooters.

Autodelen

Velen zien deelauto’s als de toekomst van het vervoer. Het is snel, gemakkelijk en goedkoper als je de auto niet vaak/ eenmalig gebruikt of geen ruimte voor een auto hebt. De markt groeit snel en er komen steeds meer deelauto’s op de straten te staan. Om deze deelauto’s te realiseren moet er gebruikt gemaakt worden van IoT devices die samenwerken om het deelauto systeem te laten werken.

Smart City

Steeds meer machines, objecten en mensen worden verbonden met het internet en genereren data. Door deze data te verbinden kunnen wij onze leefomgeving slimmer, efficiënter en veiliger maken. Er kunnen bijvoorbeeld systemen gemaakt worden om het licht van de straat lampen automatisch aan te laten passen aan de hoeveelheid mensen in een straat.

Transport en Logistiek

In de transport en logistiek industrie wordt IoT ingezet om de processen effectief en efficiënter in te richten. Met de juiste oplossing wordt er geld en tijd bespaard worden. Wij bij HublogiQ helpen je graag aan de beste op maat gemaakte IoT oplossingen voor logistiek en transport. Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van IoT, denk hierbij aan het tijdig kunnen onderhouden van voertuigen en het live volgen van de goederen.

Water management

Op het gebied van water management is er veel mogelijk met behulp van IoT oplossingen. Meet de kwaliteit van het water of verminder het waterverbruik door verbruik te monitoren en analyseren. Water management is een breed begrip dus een op maat gemaakte oplossing is van belang, zodat de oplossing al jouw behoeften vervult.

M2M

Machine to machine (M2M) is directe communicatie tussen machines die bedraad of draadloos zijn. M2M-communicatie kan informatie zoals temperatuur, voorraad en nog veel meer. Overbrengen naar applicatiesoftware die het kunnen gebruiken om processen aan te passen of om bestellingen te plaatsen om de voorraad aan te vullen.

Consultatie aanvragen

Geïnteresseerd in een IoT oplossing voor een andere dienst? Vraag een consultatie aan en we zullen zien hoe we je kunnen helpen

(Het is gratis!)