Onze IoT diensten

HubLogiQ is jouw partner elke IoT (Internet of Things) oplossing. Wij helpen jou met op maat gemaakte IoT oplossingen die je wensen vervullen.

Onze Partners

Asset Tracking

Asset tracking is de methode die je gebruikt om jouw fysieke activa te volgen. Met onze oplossingen zie je in realtime de locatie en andere data van alle assets.

Fleet Management

Maximaliseer de efficiëntie van jouw vloot met onze all-in-one fleet management oplossing. Onze technologie biedt real-time inzicht en controle over uw voertuigen, zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is – je bedrijfsvoering.

Geconditioneerd Transport

Geconditioneerd transport is het vervoeren van bederfelijke goederen in een gecontroleerde atmosfeer. Het gaat hierbij om gekoeld en verwarmd transport. Het is van belang dat de temperatuur constant gemeten wordt en dat de verbonden temperatuurregelaar hierop reageert. Zo kunt u zonder zorgen over de temperatuur de goederen vervoeren.

Gereedschap tracking

IoT biedt veel mogelijkheden voor het tracken van gereedschap. Hierbij gebruik je een kleine tracker die op de gereedschappen te monteren is. Met deze tracker wordt uw gereedschap gemakkelijk teruggevonden worden. Als dit gestolen wordt of kwijt raakt kun je live de locatie zien van uw gereedschap.

Rittenregistratie

Met een rittenregistratie in uw administratie kun je aantonen dat u op jaarbasis niet meer dan 500 kilometer privé hebt gereden. Met behulp van IoT kunnen de ritten automatisch geregistreerd worden en hoeft je hier geen tijd meer aan te besteden.

Tachograaf uitlezen

Met onze IoT oplossingen voor het uitlezen van de tachograaf, hoeft je nooit meer handmatig de .ddd-bestanden van uw voertuigen te downloaden. Alle bestanden worden automatisch gedownload, ongeacht waar jouw voertuigen of chauffeurs zich bevinden.

Telematica

Telematica is een manier om een voertuig in de gaten te houden via een systeem van volgapparatuur, sensoren en software die draadloos communiceren. Deze systemen bieden een gemakkelijke manier om uw voertuigen te bewaken en te volgen. Telematica combineert navigatie, veiligheid, beveiliging en communicatie in één handig stukje technologie dat in het dashboard van een voertuig past.

Monitoren

Monitor de data van uw machines of voertuigen gemakkelijk met behulp van IoT (Internet Of Things) en zie deze data overzichtelijk in een simpele software. Er is veel mogelijk op het gebied van monitoren met IoT dus een op maat gemaakte oplossing is van belang.

Consultatie aanvragen

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Vraag een consultatie aan en we zullen zien hoe we je kunnen helpen

(Het is gratis!)