IoT lunch event – Alles over track & trace

Andres Viana

Andres Viana

van hublogiq.com

In een wereld waarin technologie voortdurend evolueert, biedt ons aankomende evenement een unieke kans voor bedrijven om diepgaand inzicht te krijgen in innovatieve oplossingen die de manier waarop goederen worden gevolgd en beheerd, revolutionair veranderen.

Het evenement brengt vooraanstaande experts uit de industrie samen, waaronder fabrikanten en resellers, met als doel deelnemers op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Track & Trace.

Elk bedrijf dat aanwezig is, krijgt de unieke kans om onze Track & Trace-oplossing gedurende een langere periode gratis te testen. Dit omvat het gebruik van het geavanceerde AllThingsTalk IoT Platform, de naadloze dataconnectiviteit en een tracker van Digital Matter. Gedurende het testproces wordt ondersteuning geboden door ons team en onze partner HubLogiQ.

Tijdens het evenement hebben deelnemers de gelegenheid om te leren van experts in de sector over hoe geavanceerde Track & Trace-technologieën hun bedrijfsvoering naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Het biedt een diepgaand inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen die momenteel de markt domineren.

Naast het educatieve aspect biedt ons evenement een platform voor bedrijven om waardevolle connecties te leggen. Ontmoet leveranciers, resellers en collega’s uit de sector om uw zakelijke netwerk uit te breiden en uw potentieel te vergroten. Hier vindt u de juiste partners om uw visie werkelijkheid te laten worden.

Mis deze kans niet om de toekomst van uw bedrijf vorm te geven en deel te nemen aan een evenement dat de grenzen van innovatie opzoekt. Registreer vandaag nog voor een dag vol kennis, netwerkmogelijkheden en hands-on ervaring met de nieuwste Track & Trace-oplossingen door te mailen naar hello@hublogiq.com.

Deel dit artikel

Relevante Artiekelen

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups

Lees Meer

Op de hoogte blijven van IoT Nieuws?

Laat uw e-mail achter en ontvang wekelijkse updates van IoT Nieuws