koeriersdiensten

een ioT oplossing nodig voor koeriersdiensten?

Wij helpen bedrijven van groot naar klein met IoT oplossingen voor koeriersdiensten

Onze Partners

hoe we jou kunnen helpen aan een IoT oplossing voor koeriersdiensten

Koeriersdiensten zijn essentieel om uw post of pakketten van A naar B te krijgen. Met het gebruik van IoT devices krijgt je gemakkelijk inzicht in alle benodigde data van je voertuigen, zodat je de ritten kunt volgen en uw voertuigen tijdig kan onderhouden. Ook kan je aan de hand van de data de bestaande processen verbeteren, waardoor je tijd en geld bespaart.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een consultatie aan en dan kunnen wij kijken hoe wij u kunnen helpen.

Voordelen en mogelijkheden van IoT voor koeriersdiensten:

Voordelen Bij HubLogiQ

gemakkelijk inzicht in alle data

zie alle benodigde date in een simpele software

op maat gemaakte oplossingen

Wij maken oplossingen op maat die aan jouw behoeften voldoen

snelle installatie

we streven ernaar om onze oplossingen zo te maken dat deze snel en gemakkelijk te installeren zijn

Onze Reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer'
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
Scootpallet

Case Studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

veel gestelde vragen over koeriersdiensten

Er zijn verschillende aspecten waar je geld op zou kunnen besparen, zoals het afleggen van de kortste routes, geen goederen meer kwijtraken door de locatie te volgen en zelfs het gebruik en onderhoud van de auto’s kan geoptimaliseerd worden. Wil je weten hoe jij geld kan besparen? Neem dan contact met ons op.

Met onze op maat gemaakte oplossingen kan je de klanten op de hoogte houden van het vervoer. Ook kan je jouw processen optimaliseren en op veel aspecten tijd en geld besparen. Wil je weten hoe, neem dan contact met ons op.

Wij maken een op maat gemaakt dashboard waarin je alle benodigde informatie kunt vinden.

Jazeker, wij maken alle oplossingen op maat. Mocht dit dus een wens zijn is het zeker mogelijk.

Consultatie voor koeriersdiensten

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een consult aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

(Het is gratis!)