Machine to Machine (M2M)

oplossing nodig voor m2M?

Onze machine to machine (M2M) oplossingen helpen bedrijven van groot naar klein

Onze Partners

hoe we jou kunnen helpen met een M2M oplossing

Machine to machine (M2M) is directe communicatie tussen machines die bedraad of draadloos zijn. M2M-communicatie kan informatie zoals temperatuur, voorraad en nog veel meer. Overbrengen naar applicatiesoftware die het kunnen gebruiken om processen aan te passen of om bestellingen te plaatsen om de voorraad aan te vullen.

Wij kunnen u helpen met op maat gemaakte machine to machine oplossingen voor elk probleem of behoefte. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen, vraag dan een offerte aan en wij kijken hoe wij u kunnen helpen.

voordelen en mogelijkheden van IoT voor M2M:

Voordelen bij HubLogiQ

op maat gemaakte oplossingen

Wij maken oplossingen op maat die aan uw behoeften voldoen

snelle installatie

Wij proberen onze oplossingen snel en gemakkelijk te installeren te maken

gemakkelijk inzicht in data

zie alle benodigde data in een simpele software

Onze Reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer'
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
Scootpallet

Case Studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

veel gestelde vragen over M2M

M2M bevat vele soorten communicatie tussen machines en apparaten. Als je wilt weten hoe wij jou kunnen helpen kan je een consultatie aanvragen en dan kijken we samen naar de beste oplossing voor jou.

Ja, dit is zeker mogelijk. Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Vraag dan een consultatie aan.

Ja, wij maken een op maat gemaakt dashboard in een software waar je alle benodigde informatie kunt vinden.

Ja, op de pagina connectiviteit kan je hier meer over vinden. Of neem contact met ons op voor verdere vragen.

M2M Consultatie

Geïnteresseerd in een machine to machine oplossing? Vraag een consultatie aan en we zullen zien hoe we je kunnen helpen