Micro Mobiliteit

oplossing nodig voor Micro Mobiliteit?

we helpen bedrijven van groot naar klein met IoT oplossingen voor
micro mobiliteit

Onze Partners

hoe we jou kunnen helpen met een IoT oplossing voor micro mobiliteit

Micro Mobiliteit verwijst naar kleine tot middelgrote vervoersmiddelen voor het afleggen van kleine afstanden. Denk hierbij aan: elektrische steps, scootmobielen en elektrische scooters. Deze voertuigen worden veel verhuurd in steden en velen zeggen dat dit de toekomst van het vervoer in de stad is. Maar hier is meer voor nodig dan alleen de voertuigen zelf. Om deze voertuigen te verhuren zijn er IoT devices nodig en een goed systeem om de voertuigen in te volgen.

Wij bij HublogiQ helpen u graag aan een op maat gemaakte IoT oplossing voor het verhuren of tracken van micro mobiliteit voertuigen. Bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen? vraag dan een consultatie aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij jou terug.

Voordelen en mogelijkheden van IoT voor micro mobility:

Voordelen Bij HubLogiQ

op maat gemaakte oplossingen

Wij maken oplossingen op maat die aan jouw behoeften voldoen

gemakkelijk te installeren

Wij gebruiken kleine apparaten die gemakkelijk te gebruiken en te installeren zijn

inzicht in alle benodigde data

zie alle benodigde data in een simpele software

Onze Reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer'
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
Scootpallet

Case Studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

veel gestelde vragen over Micro Mobiliteit

Wij maken een op maat gemaakt dashboard in een software waar je gemakkelijk alle benodigde data kan zien.

IoT wordt bijvoorbeeld ingezet om de voertuigen te volgen of een melding te krijgen wanneer een voertuig gestolen wordt en om benodigde data in te zien zoals: batterijstatus en de afgelegde route. Wil je weten hoe wij IoT in kunnen zetten voor jou? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden zeker ook op maat gemaakte oplossingen voor het delen van voertuigen. Wil je weten wat er voor jou mogelijk is, vraag dan een consultatie aan.

Jazeker, dit kan door een geofence in te stellen of door een melding te sturen wanneer het alarm afgaat.

Micro Mobiliteit Consultatie

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag een consult aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

(Het is gratis!)