Monitoren

oplossing nodig voor IoT Monitoren?

Onze IoT dienst voor monitoren helpen bedrijven van groot naar klein

Onze Partners

hoe we jou kunnen helpen met een IoT oplossing voor monitoren

Monitor de data van uw machines of voertuigen gemakkelijk met behulp van IoT (Internet Of Things) en zie deze data overzichtelijk in een simpele software. Er is veel mogelijk op het gebied van monitoren met IoT dus een op maat gemaakte oplossing is van belang.

Wij bij HublogiQ helpen u graag aan een op maat gemaakte oplossing voor IoT monitoring. Geïnteresseerd? Vraag een consultatie aan en dan kunnen we bekijken hoe wij u kunnen helpen. 

Voordelen en mogelijkheden van IoT monitoring:

Voordelen Bij HubLogiQ

op maat gemaakte oplossingen

Wij maken oplossingen op maat die aan jouw behoeften voldoen

zie gemakkelijk alle gewenste data

zie alle benodigde data in een simpele software

makkelijke installatie

we proberen onze oplossingen zo te maken dat deze snel en makkelijk te installeren zijn

Onze Reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer'
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
Scootpallet

Case Studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

veel gestelde vragen over Monitoren

Wij maken een op maat gemaakt dashboard in een software naar jouw wensen. Hier kan jij alle benodigde data monitoren.

Er is erg veel mogelijk op het gebied van monitoring van elektriciteitsnetwerken tot het monitoren van de data van machines. Als je wat meer wil weten over welke data je kan monitoren kun je het beste contact met ons opnemen.

Nee, wij maken hiervoor gebruik van software van onze partners.

Ja, dat is zeker mogelijk. Mocht je willen weten op welke manier dit voor jou toegepast kan worden, vraag dan een consultatie aan.

Consultatie voor IoT monitoren

Geïnteresseerd in onze monitoringsdienst of wilt u meer weten? Vraag een consultatie aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

(Het is gratis!)