Over HubLogiQ

Ons getalenteerde team creëert de beste IoT-oplossingen voor onze klanten

Onze partners

Ons team

Andres Viana

founder CTO

Andres Viana oprichter en CTO van HubLogiQ. Met een passie voor IoT en innovatie denkt Andres altijd na over de beste oplossingen voor zijn klanten. Hij is toegewijd aan het vinden van nieuwe manieren om technologie te gebruiken om complexe problemen op te lossen en de efficiëntie te verbeteren.

Wat kan je van ons verwachten

Agnostische benadering

HubLogiQ is niet gebonden aan een bepaalde leverancier en heeft een agnostische aanpak. Onze leveranciers en bijbehorende producten zoals hardware en platformen worden kritisch beoordeeld. Niet alleen op technologie en prestaties, maar ook op ondersteuning, documentatie en certificering. Zo kunnen wij jou de meest transparante en beste oplossing bieden.

Klant eerst

Als IoT-specialist helpen wij klanten bij het vinden van de juiste oplossing. Dit klinkt heel logisch, maar wist u dat bijna 75% van alle gerealiseerde IoT projecten vaak niet aan de verwachtingen voldoen? HubLogiQ denkt na over alle aspecten van jouw project en zorgt ervoor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Ervaring

Het HubLogiQ team heeft meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van hardware, software en installatie. Of het nu gaat om een GPS voertuigvolgsysteem voor je oldtimer of camper, het opzetten van een LoRaWAN netwerk of een compleet Asset Tracking systeem van pallets/ plastic kratten. Bij HubLogiQ ben je aan het juiste adres.

Onze reviews

Een consultatie aanvragen

Wil je weten hoe IoT (Internet Of Things) jouw probleem kan oplossen? Vraag een consultatie aan en dan kijken we hoe wij jou kunnen helpen

(Het is gratis!)