Rittenregistratie

een oplossing nodig voor rittenregistratie?

Onze rittenregistratie dienst helpt bedrijven van groot naar klein

Onze Partners

Hoe we jou kunnen helpen aan een rittenregistratie oplossing

Met een rittenregistratie in uw administratie kun je aantonen dat u op jaarbasis niet meer dan 500 kilometer privé hebt gereden. Met behulp van IoT kunnen de ritten automatisch geregistreerd worden en hoeft je hier geen tijd meer aan te besteden.

Wij bij HublogiQ helpen je graag aan een op maat gemaakte oplossing voor het automatisch registreren van de ritten met IoT devices. Geïnteresseerd? Vraag dan een consultatie aan en dan kunnen we bekijken hoe we jou kunnen helpen.

In de rittenregistratie moet u het volgende vermelden:

u vermeldt per rit:

Als uw rittenregistratie niet voldoet aan deze eisen of als je geen rittenregistratie hebt bijgehouden, dan moet je de bijtelling privégebruik auto verrekenen met de autokosten van uw onderneming. Kan je echter op een andere manier aantonen dat u op jaarbasis niet meer dan 500 kilometer privé hebt gereden, dan hoef je niets te verrekenen.

Voordelen bij HubLogiQ

Op maat gemaakte oplossingen

We vinden de juiste oplossing die aan alle eisen voldoet

gemakkelijke installatie

we zorgen ervoor dat onze oplossing makkelijk en snel te installeren is

automatische registratie

alle ritgegevens worden automatisch geregistreerd

Onze Reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer'
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
Scootpallet

Case Studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

Veel Gestelde Vragen Over Asset Tracking

Je kan bijna al jouw assets volgen door ons ruime aanbod in trackers en door de op maat gemaakte oplossingen die wij beiden.

Dit zou in principe wel kunnen, maar als je niet zoveel verstand hebt van de devices en hoe het systeem hoort te werken is het aan te raden om het professioneel aan te laten pakken. Mocht je het zelf willen maken kan je de devices waar wij mee werken vinden in onze webshop.

Een goede oplossing voor asset tracking kan een hoop tijd en zo dus geld besparen. Je kan bijvoorbeeld als een kwijtgeraakte asset gemakkelijk terugvinden en je kan de bestaande processen verbeteren door de beschikbare data te analyseren. Als je nog vragen hebt kan je gerust contact met ons op nemen.

Alle benodigde data is gemakkelijk te zien in een op maat gemaakt dashboard in de software van een van onze partners.

Asset Tracking Consultatie

Geïnteresseerd in onze service? Vraag een consultatie aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

(het is gratis!)