Case Studies

Scootpallet

Over Scootpallet

Scootpallet is de grootste verhuurder van elektrische scootmobielen in de Benelux en onder andere actief bij pretparken als de Efteling en de Beekse Bergen. HublogiQ heeft een interactief GPS Telematica systeem ontwikkeld die de locatie, status en batterijpercentage van de accu weergeeft.

De klant

Scootpallet is gevestigd in Kaatsheuvel en is naast de verhuur van scootmobielen ook gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en inkoop en verkoop van jong gebruikte scootmobielen, rollators, rolstoelen. Voor de verhuur worden inmiddels meer dan 200 scootmobielen ingezet waarbij de Efteling en de Beekse Bergen de belangrijkste locaties zijn.

De uitdaging

Scootpallet was al enkele jaren op zoek naar een oplossing voor meer inzicht in de verhuurde scootmobielen.

Concreet waren er de volgende wensen:

Onze oplossing voor scootpallet

Deze klant was al meer dan 1,5 jaar op zoek naar een dergelijke oplossing en de verbazing was dan ook groot dat HublogiQ binnen 2 weken een werkende oplossing kon tonen.

Vooral het feit dat het platform moeiteloos het wensenlijstje kon afvinken met daarbij een scherpe prijs voor de hardware heeft ervoor gezorgd dat er inmiddels meer dan 100 scootmobielen zijn uitgerust met dit systeem en tot alle tevredenheid.

De toekomst

Op dit moment wordt er gewerkt aan een model waarbij een scootmobiel via een QR-code gehuurd kan worden en er dus geen tussenkomst meer noodzakelijk is van een persoon.

Meer weten over deze referentie?

Scootpallet mobility scooters

Geïnteresseerd in een IoT oplossing?

vraag een consultatie aan en dan kunnen we zien hoe wij je kunnen helpen

(Het is gratis!)