Smart City

smart city IoT oplossingen

We helpen bedrijven van groot naar klein met op maat gemaakte IoT-oplossingen voor smart city

Onze Partners

hoe we jou kunnen helpen met een smart city oplossing

Steeds meer machines, objecten en mensen worden verbonden met het internet en genereren data. Door deze data te verbinden kunnen wij onze leefomgeving slimmer, efficiënter en veiliger maken. Er kunnen bijvoorbeeld systemen gemaakt worden om het licht van de straat lampen automatisch aan te laten passen aan de hoeveelheid mensen in een straat. Of er kunnen files worden vermeden door de beschikbare data over de drukte op de wegen. Kortom, er is van alles mogelijk.

Bent u nou benieuwd hoe wij u kunnen helpen aan de hand van een op maat gemaakte IoT oplossing voor het slimmer maken van de leefomgeving? Vraag dan een consultatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voordelen en mogelijkheden voor slimme steden met IoT:

Voordelen Bij HubLogiQ

op maat gemaakte oplossingen

Wij maken oplossingen op maat die aan uw behoeften voldoen

gemakkelijke installatie

Wij maken de installatie van onze oplossingen zo snel en eenvoudig mogelijk

Innovatieve oplossingen

we denken graag out of the box en vinden graag innovatieve ideeën

Onze Reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer'
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
Scootpallet

Case Studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

veel gestelde vragen over Smart City

Ja daar zit bijvoorbeeld co2 sensor, aardbodem sensor, ic water.

Ja we zijn bereid om met alle gemeenten samen te werken

Geluid, licht, crowdcontrol, verkeer, waterniveau en kwaliteit, bodem kwaliteit, co2, fijnstof en nog veel meer.

Ja, u vindt alle producten waarmee wij werken in onze webshop, zodat u kunt bestellen wat u nodig hebt. Ook helpen wij u hier graag mee.

Smart City Consultatie

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen? Vraag een consultatie aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

(Het is gratis!)