Tachograaf uitlezen

Oplossing nodig voor het uitlezen van de tachograaf?

onze IoT dienst voor tachograaf uitlezen help bedrijven van groot naar klein

Onze Partners

Hoe we jou kunnen helpen

Met onze IoT oplossingen voor het uitlezen van de tachograaf, hoeft je nooit meer handmatig de .ddd-bestanden van uw voertuigen te downloaden. Alle bestanden worden automatisch gedownload, ongeacht waar jouw voertuigen of chauffeurs zich bevinden. De bestanden worden versleuteld en draadloos verzonden naar uw beveiligde bestandsopslag binnen de HublogiQ Cloud. Daarom bieden wij een eenvoudig op maat gemaakt systeem voor jouw bedrijf, dat de tachografen automatisch uitleest en opslaat. Zo hoef je dit niet meer handmatig te doen en bespaar je geld en werk je efficiënter 

Wij van HublogiQ helpen je graag met een op maat gemaakte IoT-oplossing voor het uitlezen van tachografen. Met de toestellen van onze partners komen we tot de beste oplossing voor uw noden. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Vraag een adviesgesprek aan en dan kunnen we kijken hoe we je kunnen helpen.

Voordelen en mogelijkheden van IoT voor het uitlezen van de tachograaf:

Voordelen Bij HubLogiQ

vergeet nooit .DDD Bestanden

door het automatische download systeem

alle data in één veilige omgeving

de data wordt bewaard in een veilige omgeving in de cloud

bespaar tijd en geld

omdat de tachografen niet handmatig worden uitgelezen

Onze Reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer'
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
Scootpallet

Case Studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

veel gestelde vragen over het uitlezen van de tachograaf

De tachograaf moet minimaal eens per 90 dagen uitgelezen worden. Maar wij raden aan om dit vaker te doen om gaten in het archief te voorkomen.

De data moet minimaal één jaar bewaard worden. Wanneer de data ook wordt gebruikt voor fiscale zaken zoals verloning moet deze minimaal 7 jaar bewaard worden.

Wij raden u aan om deze tachografen te vervangen met een nieuwe digitale tachograaf. Anders kunnen wij je helaas niet helpen.

Dit kan zeker, wij maken een dashboard waarin je de bestanden kunt vinden een deze worden hier ook gecontroleerd op volledigheid.

Consulatie voor het uitlezen van de tachograaf

Geïnteresseerd in onze tachograaf uitleesdienst? Vraag een consultatie aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

(Het is gratis!)