Telematica

Telematica oplossing nodig?

onze telematica service helpt bedrijven van groot naar klein

Onze Partners

Hoe we jou kunnen helpen met Telematica

Telematica is een manier om een ​​voertuig in de gaten te houden via een systeem van volgapparatuur, sensoren en software die draadloos communiceren. Deze systemen bieden een gemakkelijke manier om uw voertuigen te bewaken en te volgen. Telematica combineert navigatie, veiligheid, beveiliging en communicatie in één handig stukje technologie dat in het dashboard van een voertuig past.

Wij van HublogiQ helpen je graag met een op maat gemaakte IoT-oplossing voor telematica. Met de toestellen van onze partners komen we tot de beste oplossing voor uw noden. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Vraag een adviesgesprek aan en dan kunnen we kijken hoe we je kunnen helpen.

Voordelen en mogelijkheden voor telematica met HublogiQ:

Voordelen Bij HubLogiQ

Op maat gemaakte oplossingen

we vinden de beste oplossing voor jouw wensen

snelle installatie

met de beste devices van onze partners

live monitoring

bekijk alle benodigde data in een simpele software

Onze Reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer'
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
Scootpallet

Case Studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

veel gestelde vragen over Telematica

Onze devices zijn door een professional te installeren op bijna elk voertuig.

De devices worden vaak in het dashboard gemonteerd, zo kan het snel, gemakkelijk en uit het zicht.

Wij maken een op maat gemaakt dashboard in een software waar je alle benodigde informatie makkelijk kunt vinden.

Ja, dat kan. Alle devices die wij gebruiken zijn te vinden in onze webshop.

Telematica Consultatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Vraag dan een consultatie aan

(Het is gratis!)