Transport en Logistiek

IoT oplossingen voor transport en logistiek

Wij helpen bedrijven van groot naar klein met IoT oplossingen voor transport en logistiek

Onze Partners

hoe we jou kunnen helpen met een IoT oplossing voor transport en logistiek

In de transport en logistiek industrie wordt IoT ingezet om de processen effectief en efficiënter in te richten. Met de juiste oplossing wordt er geld en tijd bespaard worden. Wij bij HublogiQ helpen je graag aan de beste op maat gemaakte IoT oplossingen voor logistiek en transport. Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van IoT, denk hierbij aan het tijdig kunnen onderhouden van voertuigen en het live volgen van de goederen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen, vraag dan een offerte aan en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Voordelen en mogelijkheden van IoT:

Voordelen Bij HubLogiQ

gemakkelijk inzicht in de data

bekijk alle benodigde data in een simpele software

op maat gemaakte oplossingen

Wij maken oplossingen die precies passen bij jouw behoeften

snelle installatie

Wij zorgen ervoor dat onze oplossing zo snel mogelijk kan worden geïnstalleerd

Onze Reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer'
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
Scootpallet

Case Studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

veel gestelde vragen over transport en logistiek

Jazeker, wij denken graag mee aan innovatieve ideeën en wij vinden het een leuke uitdaging om hiermee te helpen.

Nee, wij maken gebruik van de software van onze partners voor onze oplossingen.

Ja dit kan zeker. Transportkosten zijn geen vaste kosten dus er zit ruimte voor besparing in. Dit kan door de processen te optimaliseren of door IoT devices een deel van het werk over te laten nemen, waardoor je op werkuren kunt besparen.

Wij maken een op maat gemaakt dashboard in een software waar je makkelijk inzicht hebt in alle benodigde gegevens.

Transport en Logistiek Consultatie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Vraag een consultatie aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

(Het is gratis!)