Water management

IoT oplossing nodig voor Water management?

onze water management oplossingen helpen bedrijven van groot naar klein

Onze Partners

hoe we jou kunnen helpen met het managen van water met behulp van IoT

Op het gebied van water management is er veel mogelijk met behulp van IoT oplossingen. Meet de kwaliteit van het water of verminder het waterverbruik door verbruik te monitoren en analyseren. Water management is een breed begrip dus een op maat gemaakte oplossing is van belang, zodat de oplossing al jouw behoeften vervult.

Wij kunnen je helpen met een op maat gemaakte oplossing voor elk probleem of behoefte. Ben je geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen, vraag dan een offerte aan en wij kijken hoe wij jou kunnen helpen.

voordelen en mogelijkheden van IoT:

Voordelen Bij HubLogiQ

gemakkelijk inzicht in data

see all necessary data in a simple software

Snelle installatie

Wij proberen onze oplossingen snel en gemakkelijk te installeren te maken

op maat gemaakte oplossingen

wij maken oplossingen op maat die aan uw behoeften voldoen

Onze Reviews

"HubLogiQ heeft ons geholpen met een Sensorkit die de kwaliteit van het water, de lucht en de bodem meet voor, tijdens en na een bouwproject. Zo kunnen we de leefomgeving monitoren en zien welke impact de bouw hierop heeft."
- WeCity
"Dankzij de IoT-oplossing van HubLogiQ hebben we nu een IoT-alarmsysteem bij alle Shell LNG-stations (Liquid Natural Gas). Dit maakt ons werk een stuk eenvoudiger, omdat we nu op afstand een melding krijgen als er iets mis is met een van de stations."
- Hamer'
"We hadden een oplossing nodig voor het volgen en monitoren van scootmobielen in de Efteling en in safaripark Beekse Bergen en HubLogiQ kon ons hierbij helpen. Door de tracking devices kunnen we op afstand alle gegevens inzien, van batterijstatus tot locatie."
Scootpallet

Case Studies

Nieuws

Demoday DeelScootMobiel in Den Haag

Vorige week was het zover de demoday vanuit het prachtige provinciehuis in Den Haag voor het Startup in Residence Intergov programma.

Samen met 10 andere startups mochten wij ons succesvolle sharedmobility project, “DeelScootMobiel” pitchen voor een zeer grote groep geïnteresseerden met aansluitend speeddating met gemeentes, woningcorporaties, zorginstellingen en investeerders.

Read More »

FAQ

veel gestelde vragen over water management

Wij maken een op maat gemaakt dashboard in een software waar je makkelijk alle benodigde data kunt monitoren.

Dit is zeker mogelijk, met de sensors van onze partners kunnen wij de juiste oplossing vinden voor jou.

Er is erg veel mogelijk voor het managen van water. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het meten van de hoogte, kwaliteit en de hoeveelheid water. Als je wilt weten wat wij voor jou kunnen doen kan je hieronder een consultatie aanvragen.

Jazeker, wij denken graag mee aan innovatieve ideeën en wij vinden het een leuke uitdaging om hiermee te helpen.

Water management Consultatie

Geïnteresseerd in een oplossing voor het managen van water? Vraag een consultatie aan en we zullen zien wat we voor je kunnen doen

(Het is gratis!)